KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

SZKOLNY KONKURS INFORMATYCZNY Z OKAZJI URODZIN SZKOŁY

Celem KONKURSU Z OKAZJI URODZIN SZKOŁY było upamiętnienie Jubileuszu Szkoły oraz wykorzystanie umiejętności komputerowych. Zadaniem uczestników było wykonanie prezentacji multimedialnej na temat 90 URODZINY SZKOŁY przy pomocy programu Power Point. Finał Konkursu odbył się 3 stycznia 2017 roku podczas rozpoczęcia obchodów Jubileuszu w Szkole Podstawowej nr 1 im Zofii Urbanowskiej w Koninie. Uroczyste wręczenie nagród odbyło się podczas Święta Urodzin Szkoły, dnia 3 stycznia 2016 roku w Szkole w auli szkolnej. I miejsce zdobyła Julia z klasy III f. Wyróżnienia przyznano Blance z klasy III f oraz drużynie dziewcząt Wiktorii, Weronice i Julii z klasy V c. Gratulujemy!