KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Szkoła Promująca Zdrowie

Edukacja prozdrowotna od wielu lat jest w Szkole Podstawowej nr 1 w Koninie ważnym elementem programu pracy dydaktyczno-wychowawczej. Nasza szkoła od najmłodszych lat kształci i utrwala nawyki prozdrowotne, uczy odpowiedzialności za własne zdrowie. Podejmujemy działania dla poprawy zdrowia i samopoczucia całej społeczności lokalnej. W roku 2011 wystąpiliśmy z wnioskiem o włączenie nas do Wielkopolskiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie. Nasze działania przyniosły oczekiwany sukces. W roku 2011 Kapituła powołana przez Wielkopolskiego Kuratora Oświaty przyznała naszej placówce Certyfikat Szkoły Promującej Zdrowie. Nasza szkoła została włączona do Wielkopolskiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie.

logo szkoły promującej zdrowie

Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2017 - 2018

Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2016 - 2017 r
Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2015 - 2016 r
Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2014 - 2015 r
Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2013 - 2014 r
Harmonogram działań profilaktyczno - zdrowotnych 2011 - 2012 r