KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy matematyczne

W II semestrze roku szkolnego 2018/2019 odbyły się dwa konkursy matematyczne ”Od grosika do złotówki” dla uczniów klas IV oraz „Bzik matematyczny” dla klas V i VI. W konkursach uczestniczyli sympatycy matematycznych potyczek. Uczniowie pokazali, że świetnie radzą sobie z obliczeniami pieniężnymi ( Od grosika do złotówki ) oraz z licznymi zagadkami logicznymi (Bzik). Konkursy zostały przygotowane i przeprowadzone przez panią Aldonę Tamborską. Gratulacje dla wszystkich osób uczestniczących i wyróżnionych w konkursach.

BZIK MATEMATYCZNY- KONKURS DLA KLAS V

I miejsce Mikołaj Ch V c 7 pkt

I miejsce Rafał R V d 7 pkt

II miejsce Wiktoria Ł V b 6 pkt

II miejsce Julia T V f 6 pkt

II miejsce Aleksander Z V b 6 pkt

III miejsce Kinga B V a 5 pkt

III miejsce Julia F V e 5 pkt

III miejsce Wojtek L V a 5 pkt

III miejsce Klaudia M V a 5 pkt

III miejsce Łucja Sz V f 5 pkt

III miejsce Oliwia W V f 5 pkt

BZIK MATEMATYCZNY- KONKURS DLA KLAS VI

I miejsce Maja K VI a 8 pkt

I miejsce Filip P VI d 8 pkt

II miejsce Adam K VI b 7 pkt

II miejsce Michał M VI b 7 pkt

II miejsce Martyna S VI a 7 pkt

III miejsce Agata J VI a 6 pkt

III miejsce Marta T VI b 6 pkt


OD GROSIKA DO ZŁOTÓWKI- KONKURS MATEMATYCZNY DLA KLAS IV

I miejsce Oskar P klasa IV b 16,5 pkt

II miejsce Antoni B klasa IV a 15,5 pkt

II miejsce Hubert L klasa IV a 15,5 pkt

III miejsce Gracjan J klasa IV d 15 pkt