KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Gorączka złota

Oddział Rejonowy Polskiego Czerwonego Krzyża w Koninie po raz trzynasty ogłosił akcję pod hasłem GORĄCZKA ZŁOTA, która polega na zbiórce złotych monet o nominałach 1, 2 i 5 groszy. Głównym jej celem jest pozyskanie środków finansowych na wypoczynek letni dzieci z najbiedniejszych rodzin oraz zaktywizowanie środowiska dziecięcego. W naszej szkole do akcji przystąpili uczniowie klas 1 – 6, którzy zbierali monety od 15 marca do 24 kwietnia 2017 r. Ogółem zebraliśmy 659,54 zł.

I miejsce zajęła klasa 2 B – zebrała 239,91 zł

II miejsce zajęła klasa 4 A – zebrała 100 zł

III miejsce zajęła klasa 3 A  - zebrała 71,17 zł

Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję za udział w tym przedsięwzięciu. Wasz udział świadczy o potrzebie niesienia bezinteresownej pomocy innym, wrażliwości na potrzeby swoich rówieśników. Opiekun SK PCK Anna Arent- Trzmielewska