KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Bal karnawałowy

Dnia 13 lutego odbył się bal karnawałowy dla uczniów klas IV - VIII.

12 lutego 2020 roku w naszej szkole odbyły się badania w ramach regionalnego programu zdrowotnego „Badanie przesiewowe słuchu u młodzieży klas szóstych szkoły podstawowej – Hej słyszysz???”.

Dzień Bezpiecznego Internetu świętowaliśmy 11 lutego 2020 r., ale przez cały tydzień prowadziliśmy działania związane z bezpieczeństwem w Internecie.

Bal ósmoklasistów.

24 stycznia 2020 r. o godz.16.30 w murach naszej szkoły rozbrzmiały takty poloneza.

Apel podsumowujący I półrocze

Dnia 24 stycznia odbył się apel podsumowujący I półrocze.

Spotkanie z przedstawicielami Rady Miasta Seniorów

W dniu 23 stycznia 2020 r. w czytelni odbyło się spotkanie młodzieży naszej szkoły z przedstawicielami Rady Miasta Seniorów.

Twoje dane - Twoja sprawa

W tym roku szkolnym uczniowie naszej szkoły biorą udział w ogólnopolskim programie edukacyjnym „Twoje dane - Twoja sprawa".

Wykład historyczny w MBP w Koninie

W dniu 20 stycznia 2020 r. reprezentacja uczniów naszej szkoły wzięła udział w wykładzie historycznym zorganizowanym przez MBP w Koninie w 75 rocznicę wyzwolenia Konina spod okupacji niemieckiej.

Uczniowie w schronisku dla zwierząt.

W dniu 15 stycznia 2020 roku samorząd uczniowski wraz z wolontariuszami EKS odwiedził Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Koninie pozostawiając karmę dla zwierząt, którą ofiarowali nasi uczniowie.

Gramy z WOŚP

13.01.2020
Gramy z WOŚP

Gramy z WOŚP

13.01.2020

Gramy z WOŚP.