KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Zakończenie roku szkolnego 2019/2020

Nadszedł upragniony czas…..wakacje na start!!

Nasza szkoła, w roku szkolnym 2019/2020, uczestniczyła w X edycji ogólnopolskiego programu edukacyjnego „Twoje dane – Twoja sprawa".

Drodzy Ósmoklasiści

Życzymy Wam powodzenia na egzaminach.

Święto Szkoły "Jesteśmy razem"

Święto Szkoły już dziś.Będziemy popisywać się talentami: śpiewać, grać, tańczyć; łamać głowę; bawić się, zaglądając do domowych szkół; podziwiać sztukę malarską i słowną, odwiedzając galerię twórczości naszych uczniów.

Galeria prac plastycznych - Zofia Urbanowska

Galeria prac uczniów klas IV - VIII wykonanych w czasie nauczania zdalnego.

Galeria prac uczniowskich - Kwiaty

Galeria prac uczniów klas IV - VI wykonanych w czasie nauczania zdalnego.

Galeria prac uczniowski - Motyle

Galeria prac uczniów klas IV - VIII wykonanych w czasie nauki zdalnej

Galeria prac uczniowskich

Galeria prac uczniów klas IV - VI wykonanych w czasie nauczania zdalnego.

Urodziny Zofii Urbanowskiej

Szkoła Podstawowa nr 1 w Koninie uczciła 171. rocznicę urodzin swojej patronki Zofii Urbanowskiej.