KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Osiągnięcia

Piłkarz Hubert Janowski z klasy II cW wieku 5 lat Hubert trafił do Akademii Reissa Konin.             W roku 2017, gdy rozpoczął naukę w Szkole Podstawowej nr 1 przeszedł do Klubu Piłkarskiego „GÓRNIK KONIN”.W styczniu 2018 roku H...

Na Krajowym Turnieju Badmintona, który odbył się 2 marca w Miastku uczeń naszej szkoły, Adam Winciaszek - zawodnik UKS MTB SMECZ KONIN - stanął aż dwa razy na podium. Adam w grze pojedynczej zajął trzecie miejsce, a w grze mieszanej - z Antoniną  Cybulką z Poznania - miejsce pierwsze! Gratulujemy i życ...

Adam na podium

24.10.2018
Adam na podium

Adam na podium

24.10.2018

Adam Winciaszek, uczeń klasy V b, dwukrotnie stawał na podium podczas Otwartego Grand Prix Pragi Południe. Adam rywalizował w grze pojedynczej i mieszanej.Gratulujemy sukcesów.https://www.lm.pl/sport/informacja/118037/gral_indywidualnie_i_w_parze_badmintonista_z_dwoma_medalami#dalsza_czesc ...

Oddział Rejonowy Polskiego Czerwonego Krzyża w Koninie po raz czternasty ogłosił akcję pod hasłem „Gorączka złota”, która polega na zbiórce „złotych” monet o nominałach 1, 2 i 5 groszy. Głównym jej celem jest pozyskanie środków finansowych na wypoczynek letni dzieci z...

Kuba Radwański - piłkarz

Uczeń naszej szkoły, klasy VIa, Jakub Radwański otrzymał powołanie do Reprezentacji Polish Soccer Skills na sezon 2017/2018. Jest to ogromne wyróżnienie dla zawodnika. Takie powołanie otrzymują osoby, które w trakcie obozów wykazały się ogromnym potencjałem piłkarskim oraz motorycznym.Kuba będzie...

Wokalistka – Nicola Szymańska

Nicola Szymańska, urodzona w 2007 roku. Od " zerówki " jest uczennicą Szkoły Podstawowej nr 1 im. Zofii Urbanowskiej w Koninie. Obecnie uczy się w klasie III B. Od najmłodszych lat interesowała ją scena : śpiew , aktorstwo i taniec - to jej życiowe pasje , jednak to śpiew przynosi jej najwięcej radości. Nicolka ...

Karateka - Mikołaj Michalak

Mikołaj Michalak, uczeń klasy IIIB interesuje się różnymi dziedzinami sportu. Bierze udział w licznych zajęciach: karate, taniec, pływanie, szachy, piłka nożna, kodowanie, robotyka. Mikołaj polubił czytanie książek. Ostatnio trudno go oderwać od lektury „Dziennik cwaniaczka” Jeff Kinney. Uwielbia pod...

Piłkarz - Fabian Studziński

Fabian piłkę zaczął  kopać nim skończył roczek. Gdy był jeszcze  w przedszkolu w wieku 5 lat trafił do Akademii Piłkarskiej Silesia Konin z siedzibą w Opolu. Była to jesień roku 2012. W grudniu został mianowany na piłkarza. Na początku 2013 roku  Akademia Silesia przekształciła się w miejscowy klub Oranj...

Pianista - Filip Pacześny

Pianista – Filip Pacześny, urodzony w 2006 roku. Od roku szkolnego 2016/17 uczeń Szkoły Podstawowej nr 1. Naukę gry na fortepianie rozpoczął w wieku 5 lat w Państwowej Szkole Muzycznej I i II st. I. J. Paderewskiego w Koninie pod kierunkiem pani Danuty Gościńskiej. Muzyczna pasja Filipa wymaga dużej dyscypliny i ...

Badmintonista - Adam Winciaszek

Adam od klasy 0 jest uczniem Szkoły Podstawowej nr 1 im. Zofii Urbanowskiej w Koninie, obecnie uczy się w klasie III B. Oprócz wielu zainteresowań sportowych lubi sporty rakietkowe, a szczególnie badminton, który jest najszybszą rakietkową dyscypliną sportu wymagającą szybkości, precyzji i wytrzyma...